2 martie 2018

Cele 4 Semnaturi si cele 4 Teme ale Sinelui-Fals

      In Human Desing sunt 4 Semnaturi si 4 Teme ale Sinelui-Fals:

- Pace/Furie (pentru Manifestori)

- Satisfactie/Frustrare (pentru Generatori)

- Succes/Mahnire (pentru Projectori) si

- Incantare/Dezamagire (pentru Reflectori)

Dar ce inseamna acest lucru? Si cum ne poate ajuta aceasta informatie?

 

Semnatura:

   Esti intr-o stare de aliniere totala cu adevarata ta natura, cu cine esti tu cu adevarat. Este mai mult decat un sentiment. Cand renunti la tot ceea ce nu esti tu (la toate mastile pe care suntem obisnuiti sa le purtam), lumina ta va straluci automat. De ce automat si nu prin a depune un efort? Deoarece este deja in natura ta (sa fii Pace, Satisfactie, Succes, Incantare). 

Temele Sinelui-Fals:

   Acestea sunt cele care ne arata cand nu suntem in aliniament cu adevarata noastra natura. Este interesant de observat ca, desi ne simtim in acest fel, suntem destul de rezistenti in a renunta la ceea ce ne-a adus in acea situatie. De exemplu, cand un Manifestor simte furia, ar trebui cel mai probabil sa opreasca tot si sa se gandeasca: "De ce ma simt in acest fel? Ce s-a intamplat? Sunt pe calea mea adevarata? etc." Dar nu, ce face el? Continua, (ca si cum un cos plin cu dulciuri il va astepta la capatul liniei ☺️) devenind si mai plin de furie si cazand epuziat. Chiar nu stiu de ce nu ne putem opri la primele semne ale acestui Sine-Fals... Poate pentru ca uneori presiunea exterioara este mult prea mare si totul se intampla prea repede pentru ca noi sa ne oferim timpul necesar de a reflecta asupra situatiei.  

   Desigur, putem simtiti tot felul de emotii, asemenea unui Projector plin de furie, sau a unui Generator plin de pace, dar Semnatura si Temele Sinelui-Fals sunt aici ca sa ne arate exact si specific cand noi suntem pe calea corecta sau nu.