17 octombrie 2017

Circuitul de Integrare

     Imi aduc aminte cand am participat la aceasta lectie si profesorul nostru ne-a spus in gluma ceva asemanator cu “daca vreodata se intampla sa te prabusesti cu avionul in munti, si stii sigur ca ai langa tine o persoana cu circuite de integrare, fuuuugi, deoarece pe tine te va manca primul!” 

     Ca si istorie, se spune ca sunt printre primele canale formate, ce si-au indeplinit misiunea, de a face ca genele umane sa supravietuiasca. Si cum au facut acest lucru? Prin a fi egoisti si ancorati in supravietuirea lor proprie. Stramosii nostri stiau ca a se pune pe ei primii, si asigurandu-si supravietuirea lor, specia isi va continua prin ei astfel existenta. Deci este o tematica adanc inradacinata in instinct/supravietuire, in “ce s-a auzit acolo? sunt in siguranta acum? oare ma va manca?”

       Desi face parte din Circuitul Individual, este diferit de acesta, deoarece aceste persoane nu sunt dornice de a comunica si nici de a impacta pe cineva! Ele au venit aici ca sa-si urmeze propria cale in viata, sa nu asculte de nimeni, si sa se puna mereu pe primul loc!

Canale: 34-57, 34-20, 57-10, 57-20