3 noiembrie 2017

Ego deschis, G deschis


1. Facem sau nu bani cu un ego deschis?  


      Tendinta cand avem un centru deschis este sa vibram si mai tare cu acea tema. Daca este ego deschis la tine in chart, va fi o preocupare destul de mare supravietuirea in planul material, castigul banilor, dorinta de a fi cel mai bun, etc. 
Daca urmezi aceste ganduri “orb”, fara a face un pas in spate si a privi “unde iti pui energia”, vei ajunge cu siguranta in suferinta.

Ce este aceasta intelepciune din centrii deschisi de care se tot vorbeste? 
      Urmarind Autoritatea si Strategia ta, ajungi in ani de zile sa nu mai sari la gandurile venite din centrii deschisi ce tipa dupa atentie, ci sa VEZI cu adevarat potentialul de a nu actiona. Banii la un ego deschis pur si simplu nu ar trebui sa fie pe primul loc, cel putin asta este opinia mea! Un ego deschis si-ar folosi mult mai bine timpul prin a nu actiona, prin a privi mai multi ego inchisi, reflectand la actiunile lor, la cum isi folosesc resursele financiare, vointa… isi solicita corect sau nu inima in ceea ce fac?
       Un centru deschis observa, asa invata! Iar apoi, dupa ce se simte un anumit grad de maturitate, o intelepciune care incepe sa incolteasca, atunci da, un ego deschis se poate gandi si la resursele sale materiale (banii). Dar asta fara sa se gandeasca ca si obsesie, va veni natural, de la sine!

 

2. Cariera sau nu pentru un G deschis?

       Se zice ca un G deschis e moale atunci cand trebuie sa se confrunte cu cineva si sa isi sustina parerea, deoarece o face dintr-o zona a unui “Eu sunt” cu care s-a identificat si energia nu este acolo sa il si sustina in acea confruntare (are de fapt G-ul deschis). Dar se mai spune si ca un G adevarat deschis, care observa si analizeaza atatea G-uri inchise, cand “ataca”, ataca cu mai multe G-uri decat un G inchis, care este doar unu’. Asta reprezinta intelepciunea! Dar G-ul deschis trebuie sa nu se identifice cu niciun G analizat de el, ca sa poata actiona corect. Asa isi alege si cariera, intelegeti? 
      Daca mama are G inchis, fiul G deschis, impunerea ei de a deveni fiul ei contabil, el o va capta si va trai viata/dorinta ei, el nestiind ce sa aleaga in general si considerant acest lucru ca pe un defect. Daca are rabdare, daca e atent la alte G-uri din jurul lui, si daca nu preia nicio calatorie a cuiva, vantul libertatii din acel centru il va purta catre destinatia potrivita (care poate fi mereu alta) si el va fi implinit si fericit!

      De aceea se spune in Human Design sa urmarim MEREU autoritatea si strategia pe care o avem, este cea care ne scoate din jocul rapid al mintii, si ne pune pe “tusa”, de unde putem analiza obiectiv si atent ceea ce se petrece cu noi!