13 ianuarie 2018

Valul Emotional

     Valul emotional este foarte diferit de la o persoana la alta. Chiar si atunci cand spunem unor prieteni “sunteti cu totii emotional definit”, ar fi indicat sa si adaugam cum se va exprima acel val pentru fiecare in parte. Este diferit in fiecare harta in care privim.

In primul rand, cu ce sunt emotile conectate in harta? Este de la radacina la emotional? Sau este de la emotional la ego? Sau amandoua? Sau de la emotional la gat? Etc.

In al doilea rand, este acest canal pe:

  • Colectiv (tipul valului: dorinta -> exaltare – dezamagire)?
  • Individual (tipul valului: pasiune -> acustic – scanteie)?
  • Tribal (tipul valului: nevoie -> conexiune – atingere)?

  Putem vedea acum ca, avand o conexiune intre emotional si ego (tribal), poate fi foarte diferit fata de a avea conexiunea intre radacina si emotional printr-un canal pe colectiv, ambele harti avand emotionalul ca si autoritate.

  Intr-o harta sunt 4 motoare, le-am colorat aici cu rosu. Dupa cum vedeti, centrul emotional se poate conecta cu fiecare dintre ele. Este un motor foarte puternic, dar, in opinia mea, este si cel mai greu de inteles. Este singurul dintre aceste 4 motoare care este de asemenea si un centru al vigilentei (impreuna cu centru Ajna si Splina).

Asculta-ti chimia! Ce spune ea? Cum te simti?