16 iunie 2018

Tema 2: Ce este Sacralul si Sesiunea Sacrala

   Acum sa vedem ce este sacralul, cel ce defineste acest tip de aura.

   Este un motor foarte puternic, ce se comporta ca un magnet, atrage viata catre el. De aceea se si spune ca G/MG sunt oamenii alesi de Dumnezeu. Ei atrag viata, o cheama spre ei in fiecare moment, si ea vine (la momentul potrivit) cu tot ce au ei nevoie (daca isi urmeaza bineinteles strategia si autoritatea). Aura lor este ca o pulsatie constanta de atractie. Si nu poti spune ca un G/MG poate lua o pauza de la acest lucru (raspund constant vietii). 
   In aceasta viata, un G/MG are ca si tema sa se cunoasca pe el insusi, astfel, cu fiecare raspuns sacral, va ajunge tot mai aproape de cine este el cu adevarat, deconditionandu-se treptat de tot ceea ce nu ii apartine si nu este el. Va fi ghida direct spre acea stare de satisfactie si implinire totala (mintea va continua sa isi tina discursurile sale, dar nu-i va mai influenta deloc viata).

Cele de ma sus suna bine, nu? Dar, sa vedem o simplu ecuatia:

- a venit sa se cunoasca pe el insusi

- asteapta viata

- raspunde sacral cu ăhă/ăâ (da/nu, deschidere-primire/inchidere-refuzare)

    Dar, cine pune intrebarile pentru ca un G/MG sa se cunoasca pe sine prin a raspunde sacral la acele intrebari?
  Pentru inceput, macar in primii 7 ani (cat sustine Ra Uru Hu ca ar dura deconditionarea) as recomanda o relatie atenta cu lumea exterioara si cu sinceritate sa se recunoasca (pentru cei incepatori, bineinteles) ca au de lucru (desi e ceva natural si innascut) cu acest raspuns sacral. Mintea va incerca mereu sa preia conducerea, de aceea e nevoie de o constanta exersare in a face aceasta diferenta (intre raspunsul corpului si cel mental). In timp (in ani de zile), bineinteles, Generatorii vor simti ce inseamna cu adevarat sa raspunzi vietii, aceste tehnici nemaifiind necesare (nevoia ca cineva sa ii intrebe), raspunzand cu adevarat pana si la aerul ce le va atinge fata. Devine o constanta legatura sacra intre ei si ce se afla in jurul lor.

  • Sesiunea sacrala:

        In HD se pune mult accent pe relatia Projector-Generator sau Projector si Manifestor-Generator. Un Projector se poate „afunda” in aura Generatorului si il poate ghida spre cunoasterea sa de sine, bineinteles, prin intrebari clare si corecte pe care un Projector le simte, caci simtul lui il ghideaza sa se indreapte spre tinta „problemei”. Au acel „miros” ce niciun alt tip din HD nu il mai are.

            Aceste tipuri de sesiuni de intrebari merg foarte bine si intre doua sacraluri (adica intre Generatori/Manifest-Generatori).

Reguli simple:

   Intrebari ca:
  • Ce ai patit? Ce ai facut azi? Cum a fost la munca? Ce ti-a placut cel mai mult? Nu sunt deloc ajutatoare. Daca ii pui oricand astfel de intrebari, il vei directiona sa ofere raspunsuri mentale. Adevaratele intrebari sunt acelea unde un G/MG poate raspunde DOAR cu ăhă/âă (da/nu) precum urmatoarele exemple:
  • Ai fost la munca azi? Ai mancat la pranz? Te-ai certat cu sora ta?
    Va raspunde cu ăhă/âă daca are centrul emotional nedefinit si cu da/nu, daca are centrul emotional definit. Atentie! Daca are centrul emotional nedefinit, si raspunde cu da/nu, sigur raspunsul este dat mental, nu ca nu ar putea fi mental si ăhă/âă :)) )

      De ce zic ca si raspunsul sacral poate fi unul mental? Mintii nu ii place deloc aceasta chestiune de a se increde in ceva necunoscut. Sa nu stie el ce va urma? "Daca va raspunde acum cu nu sefului si riscam concedierea? Daca va spune acum da la aceasta iesire in oras cu cei care nu imi plac?" E anxios in fata acestui necunoscut si va incerca sa isi bage "codinta" pentru a controla catusi de putin ce va urma sa vina spre el. Dar cine lucreaza cu adevarat cu HD, va simtit CLAR diferenta intre un raspuns mental si unul venit din corp, in care ii vibraza fiecare celula. Cu timpul, mintea va ceda in a mai incerca sa controleze asta, caci increderea ta in acest raspuns va deveni tot mai puternica.

     Aflati ca este de un maaaare ajutor daca puteti pune intrebarile de acest tip G/MG-urilor. Chiar daca nu faceti sesiuni sacrale, chiar daca persoana nu isi cunoaste chartul si nu stie HD. Intrebarile cu da/nu sunt ca un izvor limpede si clar pentru ei. Ii veti ajuta enorm sa mai faca inca un pas spre ei insisi, chiar tema pe care au venit aici sa o implineasca.